Eén aanspreekpunt voor al uw verbouwingswerkzaamheden

BOUWBEDRIJF RIETDIJK is gespecialiseerd in verbouwingen en renovaties van woningen en bedrijfsruimten. Ivan Rietdijk is de drijvende kracht achter het bedrijf. “Inmiddels ben ik meer dan 10 jaar zelfstandig ondernemer. Wij werken hoofdzakelijk voor particulieren en bedrijven.”

Verhuizen of verbouwen?

Door de dip in de huizenmarkt is het volgens Rietdijk vaak gunstiger om een huis aan te passen dan op zoek te gaan naar een andere woonruimte. “Wij denken graag mee over de mogelijkheden van het plaatsen van een dakkapel, een aanbouw, erker of andere manieren om een woonruimte aan te passen of uit te breiden. Wij hebben een nuchtere Westlandse mentaliteit en kunnen een duidelijk offerte opstellen voor bijvoorbeeld de aanvraag van extra hypotheek. Wij werken altijd met een klein vakkundig team en schakelen voor specifieke werkzaamheden collega-vakmensen in waarmee wij al jaren samenwerken.”

One-stop-shop

Door BOUWBEDRIJF RIETDIJK in te schakelen hebben opdrachtgevers één aanspreekpunt en één verantwoordelijk bedrijf voor alle verbouwingswerkzaamheden. Rietdijk: “Ik doe persoonlijk de calculatie en maak eerst een duidelijk onderhouds- of verbouwingsplan. Met mijn ervaring weet ik precies hoe de werkzaamheden op elkaar moeten aansluiten. Opdrachtgevers kunnen gebruik maken van een netwerk aan vakmensen die gewend zijn om met ons samen te werken. Kwaliteit en tevredenheid staan bij ons steeds voorop. Daar ben ik persoonlijk verantwoordelijk voor.”

Een offerte verschaft vaak de nodige duidelijkheid. Hiervoor kom ik graag bij u thuis, zodat alle wensen en eisen kunnen worden meegenomen in een heldere prijsopgave.

Van ontwerp tot uitvoering

Vrijwel elke huiseigenaar die een verbouwing overweegt, ziet op tegen de rompslomp die dit met zich mee brengt. Het verzorgen van tekeningen, het aanvragen van vergunningen, om maar niet te spreken van de troep in uw woning! En wat dacht u van de kosten?

Dus worden veel verbouwingen uitgesteld. Toch is uitstel niet nodig; ook uw verbouwing kan worden uitgevoerd met een minimum aan overlast en kosten. Met als eindresultaat uw woning aangepast in uw persoonlijke wensen!

Natuurlijk zijn er tijdelijke ongemakken en kosten verbonden aan uw verbouwing, mar vallen achteraf vaak mee. Laat u goed voorlichten door uw aannemer!

Tekst geschreven door: cammeraat.com